Junior Assistent Controller

Job description

Over ons

BluePrint Automation (BPA) is een producent van uiterst geavanceerde, geautomatiseerde verpakkingslijnen voor het verpakken van flexibele zakken in dozen, trays of kratten. BPA beschikt over 3 full-service productielocaties in Nederland en de Verenigde Staten en 8 verkoopkantoren in Europa, China, Brazilië en Australië.


Met duizenden succesvolle installaties in meer dan 30 landen zijn BPA verpakkingsoplossingen wereldwijd befaamd vanwege hun snelle omsteltijden, flexibiliteit en eenvoudige bediening. 

In de vestiging in Woerden werken momenteel 300 medewerkers. Deze vestiging is verantwoordelijk voor een omzet van ongeveer 75 miljoen. Er worden ongeveer 150 machines per jaar geproduceerd. 

 

Bekijk onze corporate video voor een sfeerimpressie.


Wat ga jij doen?

Als Assistent Controller werk je nauw samen met de Financial Controller en dragen jullie gezamenlijk zorg voor juistheid, tijdigheid en volledigheid van de financiële administratie. BluePrint Automation is een projectorganisatie. Een groot deel van jouw werkzaamheden ben jij bezig met projectrapportages en de financiële project afsluiting. Hierbij bewaak en controleer jij niet alleen het proces, maar heb jij een actieve rol bij het signaleren van knelpunten in bestaande processen en richt jij dit efficiënter in. Je slaat hierbij een brug tussen de financiële administratie en de business. 

 

Daarnaast ben jij mede verantwoordelijk voor diverse andere rapportages, zoals de financiële maandrapportage, periodieke controles, cashflow prognose en data analyses. Ook ben je mede verantwoordelijk voor het uitzoeken van tussenrekeningen, BTW aangiften, verschillen en aansluitingen. Tevens assisteer jij bij de jaarafsluiting en accountantscontrole. Hierbij werk je zorgvuldig en kan je goed overweg met Excel. 

 

De organisatie is volop in beweging en groeit snel. Hierdoor word je niet alleen werkinhoudelijk uitgedaagd, maar kun je ook werken aan je persoonlijke ontwikkeling. 

 

De huidige financiële administratie bestaat uit 3 crediteuren medewerkers, 1 debiteuren medewerker, 1 salarisadministrateur en 1 financial controller. Je rapporteert direct aan de financieel directeur. 

Requirements

Wat breng jij mee?

 • Een afgeronde economische HBO-opleiding;
 • 1 - 5 jaar ervaring in een soort gelijke functie, dit mag opgedaan zijn tijdens een stage;
 • Je bent zelfstandig, hebt een verbetermentaliteit en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel; 
 • Je bent integer, nauwkeurig, flexibel en communicatief vaardig;
 • Affiniteit met machinebouw;
 • Uitstekende beheersing van de Engelse taal;
 • Ervaring met het inrichten van ERP- pakketten is een pré (Ridder iQ);
 • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een winstdelingsregeling, pensioenregeling, etc.;
 • 27 vakantiedagen en 4 ATV dagen;
 • Aandacht voor arbeidsomstandigheden en persoonlijke ontwikkeling/opleiding, flexibele werktijden;
 • Uitstekende werkomstandigheden zo hebben wij een eigen fitnessruimte in het bedrijfspand, waar medewerkers gratis gebruik van kunnen maken;
 • Er zijn jaarlijks verschillende bedrijfs- en teamuitjes, zoals een bedrijfsfeest, sportdag, BPA BBQ, sinterklaas viering, kerstborrel en nieuwjaarslunch. 

Herken jij je in het bovenstaande profiel? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie voor 14 december. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksronden. De eerste gesprekken vinden maandag 17 en dinsdag 18 december plaats.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Deze vacature staat niet open voor externe aanbieders.